Det der med CO2 udledning og global opvarmning

2013-06-19 13:38

Vi danskere bliver tæppebanket med afgifter i det hellige klimaforandrings navn. Vi betaler suverænt verdens højeste priser for el og opvarmning. Vores virksomheder er tvunget i knæ af noX afgifter og jeg skal komme efter dig med politisk korrekte afgifter i det hellige grønne omstillings navn.

250.000 arbejdspladser er flyttet ud af landet og flere følger og alligvel vil man nu igen lave en ny stor grøn reform der vil betyde endnu flere grønne afgifter, som de frelste politikere siger....det er et vigtigt signal at sende til verden. Pensionister må så rykke lidt tættere sammen for at holde varmen.

Hvordan ser det ud ude i verden?

I de fleste lande er det global opvarmning slet ikke længere et tema, det er stort set kun EU der stadig pladrer rundt i CO2 kvoter, som ingen vil købe, der stadig klynger sig til den religion der hedder Global opvarmning/CO2. Selv Obama har for længst droppet det og er gået over til skiffergas.

Oliestaterne i Golfen pumper lystigt olie op, til den højeste pris nogensinde og har meget svært ved at få brugt alle pengene, derfor kaster man sig ud sådan noget her.

Dubai Ski der er verdens største af sin art

....og i danmark har man netop lavet en forsyningsafgift på sankebrænde i skoven.