Blog

Fra Kristpalme til giftgas

2013-06-23 09:40

Kristpalmen har nødder.

De hedder ricinusnødder.

Man udvinder ricinusolie af disse nødder.

Ricinusolie kendes iøvrigt også som amerikansk olie som i mange år blev afvendt som afføringsmidel.

Idag anvendes olien til alt fra kosmetik til massageolie.

Da olien kommer fra kristplanten er den naturligvis også blevet misbrugt af/mod troende, ja selv en virgin version findes den i.

Herhjemme er den helt stor producent af ricinusolie Århus Oliefabrik men i masser af haver står der Kristpalmer og på nettet kan man se at der meget nemt at presse sin egen olie og dermed også at efterlade restproduktet RICIN.

Ricin er en meget dødelig giftgas !!

Det var Ricin man sendte til Obama og det er Ricin der hævdes brugt i borgerkrigen i Syrien.

Herhjemme har der været forslag om at forbyde planten

Så er der tid til kosteflyvning igen

2013-06-21 09:35

Sankt Hans

De fleste aner vel ikke hvorfor det hedder sådan. Nogen ved sikkert godt at det er en solhvervsfest...øøøh hvad er det nu lige det er?

Fakta er at Sankt. Hans har udviklet sig til endnu en politisk korrekt manifestation, hvor de politisk korrekte holder deres politisk korrekte taler og alle krummer tæer i skoene medens man prøver på at synge Midsommervisen af Holger Drachmann med musik af  P.E. Lange-Müller.

Sankt Hans festen er iøvrigt en religiøs fest, idet Sankt Hans er det helgennavn Johannes Døberen fik og han er født den 23 juni og det er faktisk det man fejrer men som med så meget andet her i landet, når det gælder vores egen historie og kultur, så skrives det ud og erstattes af en global, politisk korrekt version.

Heksene kommer først ind i festen i middelalderen og som i mange andre religioner er det naturligvis kvinder der er de onde, de farlige dem der skal holdes nede.

De er iøvrigt ikke lige gode til at flyve allesamen, så ikke alle når frem til Bloksberg som ligger nede i Harzen og selv om man har placeret en radiosender på toppen så forstår de åbenbart ikke at stille deres GPS ind.

Slikspray skal forbydes siger tandlæger

2013-06-20 08:12

Jeg anede ikke det fandtes ! Vil det sige at nutidens unger ikke engang gider tygge på deres slik mere?

Det der med CO2 udledning og global opvarmning

2013-06-19 13:38

Vi danskere bliver tæppebanket med afgifter i det hellige klimaforandrings navn. Vi betaler suverænt verdens højeste priser for el og opvarmning. Vores virksomheder er tvunget i knæ af noX afgifter og jeg skal komme efter dig med politisk korrekte afgifter i det hellige grønne omstillings navn.

250.000 arbejdspladser er flyttet ud af landet og flere følger og alligvel vil man nu igen lave en ny stor grøn reform der vil betyde endnu flere grønne afgifter, som de frelste politikere siger....det er et vigtigt signal at sende til verden. Pensionister må så rykke lidt tættere sammen for at holde varmen.

Hvordan ser det ud ude i verden?

I de fleste lande er det global opvarmning slet ikke længere et tema, det er stort set kun EU der stadig pladrer rundt i CO2 kvoter, som ingen vil købe, der stadig klynger sig til den religion der hedder Global opvarmning/CO2. Selv Obama har for længst droppet det og er gået over til skiffergas.

Oliestaterne i Golfen pumper lystigt olie op, til den højeste pris nogensinde og har meget svært ved at få brugt alle pengene, derfor kaster man sig ud sådan noget her.

Dubai Ski der er verdens største af sin art

....og i danmark har man netop lavet en forsyningsafgift på sankebrænde i skoven.

 

First blog

2013-06-19 12:00

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.